Kelebihan Menjadi Agen Pamawa

 

 

BERBALOI-BALOI                                                     

Harga yang kami tawarkan kepada mereka yang menjadi dropshipper berdaftar kami adalah 'terlajak murah!'. Selama 2 tahun kami di Lazada dan kini kami tawarkan peluang ini kepada anda. Malah, kami potong lagi harga kami di Lazada untuk anda!GROUP SUPPORT DI FACEBOOK DAN WHATSAPP
Kami menawarkan group support di Facebook iaitu di Pamawa Dropship Group (Facebook Group) kepada anda yang berminat untuk menjadi agen kami. Group Support Facebook ini adalah terbuka kepada sesiapa sahaja (sila search di Facebook - Pamawa Dropship Group). Manakala bagi mereka yang mendaftar sebagai dropshipper berdaftar, kami juga menyediakan group Whatsapp kepada anda! 

 

 

SEKALI SEUMUR HIDUP
Yuran dropship yang kami adalah sekali seumur hidup! Yup. Sekali seumur hidup dan anda boleh menjadi dropshipper kepada ratusan produk kami.

 

 

PENGHANTARAN SETIAP HARI
Penghantaran produk kami adalah pada setiap hari (hari bekerja). Jadi anda tidak perlu risau jika timbul masalah produk lewat sampai kepada pelanggan. Tracking number juga akan diberikan untuk makluman anda dan pelanggan anda. 

 

 

RATUSAN PRODUK UNTUK PILIHAN ANDA
Kami senantiasa menambah bilangan produk kami pada sebilang masa. Pada ketika ini, produk ini di Pamawa.net berjumlah 100 SKU dan dijangkakan berjumlah 700 SKU pada Disember 2017 ini.