Tentang Kami

​​Siapa Kami?
Pamawa  adalah sebuah syarikat yang menjalankan perniagaan online 100%. Kami menjalankan perniagaan di laman Lazada, Lelong, 11Street dan Shoppe. Selama hampir 2 tahun kami di Lazada, Lelong dan lain-lain, kami menerima banyak permintaan dari orang ramai untuk membuat dropship. Jesteru, kini kami menyediakan sebuah laman dropship khas untuk anda. 


Apa Yang Kami Jual?
Tiada pengkukusan terhadap apa yang kami jual. Kami menjual daripada sekecil-kecil barang iaitu Baby Feeder sehinggalah kepada Basikal. Ini bagi memudahkan anda memilih produk dan juga target audience anda sendiri. 


Kami Anda Perlu Memilih Kami Sebagai Dropshipper Anda?
Kepelbagaian Produk:
Kami menjual pelbagai produk daripada keperluan harian sehinggalah produk trending. Anda juga boleh memberi cadangan kepada kami tentang produk apa yang perlu kami jual! Yup, itulah tugas kami sebagai dropshipper. Kami memberi kemudahan khas untuk anda untuk menjual. Anda tidak perlu mengeluarkan satu sen pun!


Support Terbaik Untuk Anda
Kami menyediakan support terbaik untuk anda. Kami menyediakan Facebook Group iaitu Pamawa Dropshipper Group di Facebook dan juga group suppport Whatsapp kepada anda! Hubungi 011-59863207 untuk masuk ke group Whatsapp.


Harga Terbaik Untuk Anda
Percaya atau tidak, kami telah berada di Lazada selama hampir 2 tahun! Dan harga kami di Pamawa.net lebih murah daripada produk yang kami jual di Lazada! Tak percaya? Join dulu Group Facebook kami, Pamawa Dropshipper Group! 

 

Bagaimana Nak Hubungi Kami?
Anda boleh wassap kami di 011-59863207 atau datang terus ke kedai kami di Pamawa Ent, No. 9-3, Jalan Nova K U5/K, Seky U5, Subang Bestari, Shah Alam, Selangor.